Termeni si conditii

Termeni si conditii

www.erinspub.ro este numele site-ului ce reprezinta compania ….... Textele si imaginile apartin companiei …..... si sunt protejate prin depturi de autor. Este interzisa reproducerea, vanzarea, interpretarea, distributia tuturor materialelor ce sunt incluse in acest site. Fara acordarea anticipata a permisiunii, nu puteti copia sau redacta informatiile si imaginile noastre.

Acest site este actualizat periodic fara vreo notificare prealabila trimisa utilizatorilor si colaboratorilor. Administratorii site-ului pot sterge si modifica informatii din site fara un anunt prealabil.

Acest site poate fi folosit numai in scopuri legale. De asemenea, sunteti de acord ca acest site nu va fi 100% lipsit de intreruperi. Acest acord poate fi modificat de catre noi fara vreo notificare prealabila. Conducerea isi rezerva dreptul de a modifica preturile de la sectinea servicii fara o notificare prealabila. 

Pentru a obtine permisiunea de a folosi, copia sau distribui documente sau elemente grafice, altele decât cele mentionate mai sus, va rugam sa ne contactat